| Marka adı: | SZD |
| Sertifika: | SGS / Oeko-Tex / ISO9001 |
| Minimum Order Quantity: | 500 Meters |
|---|---|
| Fiyat: | Negotiation |
| Packaging Details: | Polybag Then Packed In Carton |
| Delivery Time: | 10 Working Days After Received Your Payment |
| Payment Terms: | T/T Or PayPal |
| Supply Ability: | 10,000 Meters Per Day |
| Shape: | Tape | Usage: | Sew On Tape |
|---|---|---|---|
| Easy To Use: | Yes | Temperatureresistance: | -40°C To 80°C |
| Productname: | Hook And Loop Tape | Lead Time: | 3-`15ays |
| Quality: | High Quality | Certificates: | SGS. ROHS |
| Vurgulamak: | 30mm cırt cırt bant,tekstiller için dayanıklı bağlantı bandı,güçlü kaynak örnekli cırt cırt bant |
||
Bağlayıcı kapama sistemi, genellikle bir bağlayıcı veya bant olarak adlandırılır, iki ana bileşenden oluşur.karşı tarafı daha yumuşak ve döngü olarak adlandırılırkenBu iki taraf birbirine dokunduğunda, kancalar döngülere tutunur ve güvenli bir kapanma mekanizması oluşturur.
Bu bağlama sisteminin birçok varyasyonu ve kombinasyonu mevcuttur. Bunlar arasında kendi kendine bağlanma tasarımları ve tek bileşenli teknolojiler,Her biri farklı ihtiyaçlara ve işlevlere göre uyarlanmıştır.
Bu bağlama sistemi için yapıştırma yöntemleri çok farklıdır. Basınç duyarlı veya çözücü aktivasyonlu yapıştırıcılar kullanarak yüzeye yapıştırılabilir.kendi kendine veya diğer kumaşlara kaynaklanabilir, radyo frekans (RF) teknikleri ile mühürlenmiş veya ısı aktivasyonu kullanılarak uygulanmıştır. En iyi yöntem büyük ölçüde özel uygulamaya ve ilgili gereksinimlere bağlıdır.
| Ürün Adı | Kanca ve halka bantı |
| Kullanımı | Kasete Dikiş ve Düğüm |
| Örnek | Özgür |
| Genişliği | Değişir (genellikle 10mm 50mm) |
| Yapıştırıcı | Kendi kendine yapışkan (yapışkan kanca ve halka bantı) |
| Şekli | Teyp |
| Kalite | Yüksek Kalite |
| Sertifikalar | SGS, ROHS |
| Geleneksel | - Evet. |
| Ürün | Kanca ve döngü bağlama bantı |
Bu malzeme çok yönlü özellikleri nedeniyle çeşitli endüstrilerde yaygın olarak kullanılmaktadır.Hem moda hem de işlevsel ihtiyaçları karşılamak.
Kıyafetlere ek olarak, genellikle kanepe, halı ve perdeler gibi ev mobilyalarında kullanılır, konaklama alanlarında konfor ve estetik çekiciliği artırır.
Dahası, uygulamalar elektrikli ekipman, tıbbi cihazlar, deri ürünleri ve hatta kablolama gibi teknik alanlara yayılır ve farklı sektörlerde geniş bir kullanış göstermektedir.
İlgili kişi: Shusen Dai
Tel: +8613715021986